ADIMIZA YAKIŞIR PROJELERİMİZİ HAYATA GEÇİRİYORUZ E-TWINNING

ADIMIZA YAKIŞIR PROJELERİMİZİ HAYATA GEÇİRİYORUZ

24.11.2019 745

ADIMIZA YAKIŞIR PROJELERİMİZİ HAYATA GEÇİRİYORUZ

E-TWİNNİNG   Milli Eğitim Bakanlığı destekli projelerden olan e-twinning projesi okulumuzda da uygulanmaktadır.   Okulumuz matematik öğretmeni N.Pınar Tozman ve ve öğrencileri tarafından 2 adet e-twinning projesi yürütülmeye başlanmıştır. Projelerden birincisi "Matematik Bilim ve Sanat Her Yerde" ismini taşımaktadır. Bütün ilimlerde olduğu gibi Matematik, Fen, Sosyal Bilimler gibi pozitif bilimlere ilgisi olan, sanata yatkın ve bu yönde yeteneği olan öğrencilere fırsat vermek, bunun aracılığıyla bilim ve sanatı sevdirmek, projenin temel amacıdır.  Bu proje 9-B sınıfı öğrencileriyle yürütülmektedir.   İkinci projemiz, "Harezmi Eğitim Modeli-STEM MODEL OF TURKS" Disiplinler arası düşünme ve üretme projenin temel amacıdır. Dijital veya robotik teknolojileri tüketen değil üreten bir neslin yetişmesini sağlamak da projenin amaçlarındandır. Bu projemiz 10- D sınıfı öğrencileri tarafından yürütülmektedir. Projelerin öğrencilerimize bilim ve sanat yönünden büyük katkı sağlayacağına inanıyoruz.

Öğrencilerimize rehberlik yapan, projenin yürütülmesini sağlayan N. Pınar Tozman öğretmenimize ve katılan öğrencilerimize teşekkür eder,  başarılar dileriz. ve katılan öğrencilerimize teşekkür eder,  başarılar dileriz.

24-11-2019