GELENEKSEL OKUL PİKNİĞİMİZİ BAŞLATTIK

Haziranın 11'i ve 12'sinde ortaokul ve lise olmak üzere iki grup halinde okul pikniğimizi gerçekleştirdik. 11 Haziran'da ortaokul öğrencilerimiz Avrupa Birliği Parkı'na pikniğe gitti. Oyunlar, yarışlar, koşuşmacalarla geçen piknikte öğrencilerimize hayırseverlerimizin bağışladığı pilav kavurma ikram edildi. 12 Haziran'da ise lise öğrencilerimiz Çamlıdere Aluçdağı Tabiat Parkı'na pikniğe gittiler. Kızılcahamam bazlamasıyla yapılan kahvaltıdan sonra öğrencilerimiz top oynadılar. Zipline, tırmanma parkuru, halat çekme yarışması, ayağı bağlı grupların yarışması gibi eğlenceli oyunlar oynandı. Yine bağışçılarımızın ikram ettiği pilav kavurma ikramımızdan sonra geri dönüş yolculuğu başladı.Dönüşte Çamlıdere'de  bulunan Semerkandi Türbesi ziyareti yapıldı. Ara ara yağmurun yağmasına rağmen öğretmen ve öğrencilerimiz pikniklerimizden memnun ayrıldılar.

Piknik organizasyonunu yapan okul idaremize, gezi kulübü öğretmenlerimiz Murat Bakıt ve Mehmet Bal'a, pikniğimize katılan bütün öğretmenlerimize, bağışçılarımıza ve öğrencilerimize çok teşekkür ederiz.

18.06.2019 1892

18-06-201918-06-201918-06-201918-06-201918-06-2019