LGS BİLGİLENDİRME TOPLANTISI

17.12.2019 891

LGS BİLGİLENDİRME TOPLANTISI

13.12.2019 tarihinde, 8.sınıf velilerimize yönelik olarak  LGS bilgilendirme toplantısı yapıldı. Velilerimize önce müdür yardımcısı Fatma TANKUŞ hitap ederek genel okul kurallarını ve öğrencilerimizde görülen kural dışı davranışlar hakkında bilgi verdi. Aynı zamanda sınıf camlarına yaptırılacak olan korkuluklar için velilerin desteğine ihtiyaç duyulduğunu belirtti.   Okul rehber öğretmeni Selçuk CESUR velilerimizi selamladıktan sonra LGS hakkında bilgi verdi. Derslerin puan durumu, sınavın  ne şekilde yapılacağı bildirildi. Sınav hazırlığı için okulumuzun bir konu tarama sınavı takvimi hazırladığı, bu sınavları her öğrenci için belirlenen eğitim koçlarının takip edeceği bildirildi.Velilerin eğitim koçlarıyla tanışmaları tavsiye edildi. Velilerden öğrencilerinin davranış ve akademik durumlarını yakından takip etmeleri istendi. Bütün öğrencilerimize LGS sınav hazırlığında başarılar dileriz.Toplantıya katılan velilerimize teşekkür ederiz.
17-12-201917-12-201917-12-2019