ŞEHİT AİLELERİMİZİ ZİYARET EDİYORUZ

Mahallemizde bulunan Şehidimizin yakınlarını ziyaret ettik.

11.12.2019 910

ŞEHİT AİLELERİMİZİ ZİYARET EDİYORUZ

Öğrencilerimizde vatan sevgisi, vefa, şehitlik kavramlarını geliştirmek; şehit ailelerimizi ziyaret edip onların yanında olduğumuzu, unutulmadıklarını hissettirmek amacıyla okulumuz öğrencileri ve öğretmenlerimiz mahallemizde yaşayan ve 11.sınıf öğrencilerimizden Şevval YALÇINKAYA' nın akrabası olan şehit Bülent YALÇINKAYA' nın annesi Fatma YALÇINKAYA' ya bir vefa ziyaret gerçekleştirdi. Şehidimizin annesi bize şehit Bülent YALÇINKAYA' nın nasıl bir kişi olduğunu ve şehitliğinden sonra neler hissedip yaşadıklarını anlattı. Ünal Uygun hocamızın ve öğrencilerimizin okuduğu hatimin duası şehidimizin evinde yapıldı. Şehit ailemiz ziyaretimizden çok memnun olduğunu belirtti. Ziyaretimizi planlayan Ünal UYGUN, Nesrin BOSTAN, İsmail ANKARALI öğretmenlerimize ve öğrencilerimize teşekür ederiz. Şehidimiz Bülent Yalçınkaya'ya ve bütün şehitlerimize rahmet dileriz.

11-12-201911-12-201911-12-201911-12-2019