TEZHİB KURSUMUZ BAŞLADI

Okulumuzda; filografi, ahşap yakma ve rölyef kursunu takiben geleneksel el sanatlarımızdan tezhib kursları da başladı.

14.12.2019 768

Okulumuzda açılan Güzel Sanatlar Kurslarına bir yenisi daha eklendi. Bu sene hizmete açılan Tasarım Atölyemizde filografi, ahşap yakma ve rölyef kursunu takiben geleneksel el sanatlarımızdan tezhib kursu da başladı. Öğrenci ve öğretmenlerimizin birlikte katıldığı kurs cuma ve cumartesi günleri devam ediyor. Okul aile birliğimizin imkanları, öğretmenlerimizin fedakarlıkları öğrencilerimizin özverili çabaları ile tasarım atölyemiz, her geçen gün daha iyiye ve daha güzele gidiyor. Tüm öğrencilerimizin en az bir sanat ve bir spor branşında öne çıkması vizyonumuza emin adımlarla yaklaşıyoruz. Sanat kurslarımıza velilerimizin de katılımını önemsiyoruz. Bu kapsamda imkanı olan velilerimizi atölyemizde görev almaya davet ediyoruz.

14-12-201914-12-201914-12-201914-12-2019