KURAN-I KERİMİ DOĞRU OKUMA VE MESLEKİ UYGULAMA YARIŞMALARIMIZI GERÇEKLEŞTİRDİK

11.12.2019 1044

KURAN-I KERİMİ DOĞRU OKUMA VE MESLEKİ UYGULAMA YARIŞMALARIMIZI GERÇEKLEŞTİRDİK   Okulumuzda mesleki gelişimi pekiştirme amacıyla çeşitli yarışmalar düzenledik. 4.12.2019 tarihinde Altındağ AİHL erkek öğrencileri arasında Genç Sada Kur'an-ı Kerim'i Güzel Okuma Yarışması yapıldı.    Okulumuz meslek dersleri öğretmenleri Nurettin ŞAHİN, Ünal UYGUN ve Hülya ERTÜRK KOCABAŞ, Derya NARİN, Senem ARAS' ın jüri heyetini oluşturduğu yarışmalarda lise Kur'an-ı Kerim'i güzel okuma yarışmasında :   Muhammet İsa PENEKLİ 1.   Mustafa CİHAN 2. Ahmet Ferit ÖZCAN 3. oldu.   11. Sınıf öğrencisi olan Muhammet İsa Penekli okulumuzu temsil etmeye hak kazandı.   Kız öğrencilerimizden Kuran-ı Kerim'i güzel okuma yarışması ortaokul, Birincisi Hüda Betül ERDAL Lise birincisi Vildan KOCA   Ortaokul erkek öğrenciler Birincisi Melih GÜN olmuştur.   Erkek hafızlık yarışması ortaokullar birincisi Adem ŞAHİN, Kız hafızlık yarışması ortaokullar birincisi Fatma AYDOĞAN Lise kız hafızlık yarışması birincisi Esra AKALIN olmuştur.   Hutbe okuma birincisi  12.sınıflardan Mücahit ALAGÖZ, Ezan okuma ortaokul birincisi Abdüllatif DÖNMEZ, Lise ezan okuma yarışması birincisi Asım Yasin ŞİMŞEK olmuştur.   Öğrencilerimizi tebrik eder başarılarının devamını dileriz. Öğrencilerimize önderlik yapan Meslek Dersleri ve Dikab öğretmenlerimize çok teşekkür ederiz.
11-12-201911-12-201911-12-201911-12-201911-12-2019