TAŞIMACIYI TESBİT İLANI

2019-2020 Eğitim Öğretim Yılı Altındağ Anadolu İmam Hatip Lisesi Öğrencilerinin taşınmasına ilişkin taşımacıyı tesbit ilanı ve şartnamesi ekte yer almaktadır.

19.07.2019 2802

TAŞIMACIYI TESPİT İLANI

( Okul Servis Taşıyıcısını Tespit )

Altındağ Kaymakamlığı

Altındağ İlçe Milli Eğitim Müdürlüğü

Altındağ Anadolu İmam Hatip Lisesi Müdürlüğü

Altındağ Anadolu İmam Hatip Lisesi öğrencilerini belirlenen güzergâhlarda taşıyacak taşıyıcıyı (Servisçiyi) belirlemek amacıyla Okul Servis Araçlarının Çalıştırılmasına İlişkin Usul ve Esasların 5. maddesinin 3. ve 4. Fıkralarına göre ilan edilmiştir. Taşımacı belirlemeye ilişkin ayrıntılı bilgiler aşağıda yer almaktadır:

1- İdarenin:

a) Adı

: Altındağ Kaymakamlığı

Altındağ İlçe Milli Eğitim Müdürlüğü

Altındağ Anadolu İmam Hatip Lisesi

b) Adresi

: Beşikkaya mah. Karapürçek cad. No:47 Altındağ/ANKARA

c) Telefon ve faks numarası

: 0312 – 375 94 36 Fax: 375 94 36

ç) Elektronik posta adresi

: altindagaihl@gmail.com

d) İlanın görülebileceği internet adresi (varsa)

:www.altindaganadoluimamhatiplisesi.meb.k12.tr

2-Konusu hizmetin

Altındağ Anadolu İmam Hatip Lisesi öğrencilerini taşıyacak taşıyıcıyı (Servisçiyi ) belirlemek

a) Niteliği, türü ve miktarı

Altındağ Anadolu İmam Hatip Lisesi öğrencilerini belirlenen güzergâhlarda taşıyacak taşıyıcıyı ( Servisçiyi ) belirlemek

3- İhale Duyurusu

: 24/08/2020  tarihinde okulumuz web sayfasında ve okulumuz ilan panosunda duyuruya çıkılmıştır.

4- Dokümanın Görülmesi

Doküman, Altındağ Anadolu İmam Hatip Lisesi Müdürlüğünde ve http://www.altindaganadoluimamhatiplisesi.meb.k12.tr  resmi web sitesi adresinde görülebilir. Ayrıca katılım için (aynı adresten)idareden bedelsiz olarak alınması zorunludur.

5- Okul Servis Araçları Taşıma İşine Katılabilme Şartları ve İstenilen Belgeler

Şartname ve eklerinde belirtilmiştir.

5- Evrakların Komisyona Teslimi Tarihi

24/08/2020 tarih saat  10.00'a kadar